Escola de Bàsquet

INTRODUCCIÓ

El C.E. ONYAR, desenvolupa la tasca de formació de jugadors i jugadores de bàsquet dins l’Escola de Bàsquet, aquesta tasca la portem a terme al Pavelló de Palau com a escoleta del club.

Actualment, el bàsquet és un dels esports més practicats arreu de Catalunya. La imatge d’una cistella o la d’un nen o nena botant la pilota o tirant a cistella, és una imatge habitual en qualsevol ambient.

El concepte d'Escola de Bàsquet ha d’associar-se al sentit més lúdic; com a mètode d’introducció a l’aprenentatge més bàsic, però integrat dins el procés formatiu i educatiu de l’Infant.

Video: Escola Bàsquet Migdia mp4

QUÈ ÉS UNA ESCOLA DE BÀSQUET?

És una organització que té com a objectiu l’ensenyament del joc del basquetbol com a pràctica activa, introduïda per jocs reglamentats amb similituds al joc real del bàsquet, i motivada amb incentius de tipus educatiu i formatiu.

Les escoles de bàsquet van dirigides al nen o nena entre els 6 i 11 anys.

LA FILOSOFIA

L’Escola de bàsquet ha de ser, abans que res, un lloc de formació. Cal que prevaleixi el dret de les nenes i dels nens a practicar un esport, en aquest cas el bàsquet.

OBJECTIUS

Els nostres objectius es fonamenten en desenvolupar les habilitats motrius i coordinatives dels nois i noies de 6 a 11 anys, ensenyar les normes generals del joc basades en l’esport del bàsquet, d’una manera lúdica i divertida, i treballar per la seva educació integral com esportistes i com a persones.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

- Club Esportiu Onyar

- e-correu: ceonyar@gmail.com

- Coordinador Escoles de Bàsquet (T. 606 37 33 29)